Objekti «Family Magazin» raspolažu moderno uređenim sobama i Apartmanima koji Vam cijele godine stoje na raspolaganju.

Oba objekta idealna su za ljude koji traže mir i istovremeno žele uživati mogučnost višeg standarda boravka.

Sve sobe u objektima «Familiy Magazin» raspolažu s klima uređajem, sefom, radiobudilicom, Internet priključkom, satelitskom TV, grijanjem (u hladnim mjesecima) i mogučnošću izlaska na terase s kojih se pruža predivan pogled na more, samo mjesto Žuljanu, te susjedne otoke Korčulu, Mljet i Lastovo.

U prizemlju kuće nalazi se Aperitiv Bar i stilski uređena blagavaonica. Ispred kuće nalazi se nadkrivena terasa s direktnim pristupom plaži. A za sve one koji žele uživati u vlastitim specijalitetima sa Grilla, susretljiv domaćin stavlja Vam svoj Grill na raspolaganje. Sve ovo i još mnogo drugih sitnica stvora pravu sliku objekata »Familiy Magazin», a ponajviše ljubaznost osoblja, red i čistoća objekata.

Magazini znaju da postoje jos dvije vrlo važne pojedinosti koje će upotpuniti ljepotu Vašeg odmora: dobri i uvijek friško pripremljeni specijaliteti naše domaće kuhinje i vina iz našeg podruma.

Stoga se nemojte iznanaditi kada Vas na stolovima «Familiy Magazin» budu očekivali prirodno-ekološki specijaliteti Hrvatske kontinentalne i mediteranske kuhinje i uz njih ponudena vrlo maštovito pripremljena Slastica domaćina.

Osobiti ponos kuće «Familiy Magazin» su različita pića iz osobne produkcije, domaći likeri i rakije. A u našem podrumu čuvaju se posebno izabrana kvalitetna i vrhunska vina Pelješke regije:

Mali plavac i Rukatac te druga vrhunska vina poznatih hrvatskih vinara.

Ove cijene podrazumijevaju se za boravak od 4 – 7 dana. Za boravak kraći od 4 dana naplaćuje se dodatak od 50 % na cijenu po danu i osobi. Za posebne dogovore kontaktirajte nas pravovremeno.

Popusti za djecu do 2 godine starosti boravak je besplatan, za djecu od 2 do 12 godina naplaćuje se 30 % od osnovne cijene, Djeca starija od 12 godina, dodatni krevet 50 % od osnovne cijene.

U cijene nije uključena boravišna pristojba :
Boravišna pristojba od 01.05. – 30.06, 01.09. – 31.10. iznosi 5,50 Kn po osobi i danu
Boravišna pristojba od 01.07. – 31.08. iznosi 7,00 Kn po osobi i danu
Boravišna pristojba od 01.11. – 30.04 iznosi 4,50 Kn po osobi i danu